Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
    Колеги дайте мнение ,че мисля да си купя това чудо.http://www.ebay.it/itm/Chip-Tuning-D...ectorid=229494

ето го пак http://www.ebay.it/itm/CHIP-TUNING-A...item417542540b
    НЕ си купувай!
    Това лъже че мотора е студен и ECU обогатява сместа. Сам можеш да се досетиш какво става при загрял мотор, ниски обороти и такова у-во свързано.
    По-добре някой да ти ремапне колата , въпреки че за атмосферна бензинова само с ремап ще е нищожно подобрението.
    ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
      НЕ си купувай!
      Това лъже че мотора е студен и ECU обогатява сместа. Сам можеш да се досетиш какво става при загрял мотор, ниски обороти и такова у-во свързано.
      По-добре някой да ти ремапне колата , въпреки че за атмосферна бензинова само с ремап ще е нищожно подобрението.
      Да колега май е точно както казваш ти ,понеже и в 155 раздела разисквахме въпроса.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Здравейте колеги продадох си старото пежо и мисля да си купя(към нова година) Алфа 147 1.6 бензин.Имам няколко въпроса на които ненамерих отговор.
        1.Зимата как е парното на колата, бързо ли загрява
        2.Когато се качат 4-5 човека отзат овисва ли много.Имали пружини отзад
        3.CD-то чете ли мп3(предполагам че не ,но да попитам)
        Като се сетя за др ще питам пак.

Поздравления за хубавия форум

Comment

• Първоначално публикувано от visitor Покажи съобщение
          1.Зимата как е парното на колата, бързо ли загрява
          2.Когато се качат 4-5 човека отзат овисва ли много.Имали пружини отзад
          3.CD-то чете ли мп3(предполагам че не ,но да попитам)
          Като се сетя за др ще питам пак.

Поздравления за хубавия форум
          Поздравления за хубавите въпроси
          1. Колкото повече я газиш след като си я запалил, толкова по-бързо загрява и парното е чук
          2. 4-5 човека като се качат отзад си става мазало, но иначе е с пружини, не е като пежото ти на торсионно окачване.
          3. Има такива, който четат мп3 има и такива, който не четат ..........
          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• мен ме интересува друго,дали оригиналното сд-мп3 на 147 има вход за аукс отзад?

Comment

• Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщение
              Поздравления за хубавите въпроси
              1. Колкото повече я газиш след като си я запалил, толкова по-бързо загрява и парното е чук
              2. 4-5 човека като се качат отзад си става мазало, но иначе е с пружини, не е като пежото ти на торсионно окачване.
              3. Има такива, който четат мп3 има и такива, който не четат ..........
              Първоначално публикувано от _br4vo_ Покажи съобщение
              мен ме интересува друго,дали оригиналното сд-мп3 на 147 има вход за аукс отзад?
              Ако отидеш да я купиш чисто нова от Алфа ромео ще отговаря на всички изисквания ,ще чете и мп4 ,ако я купиш от пазара или от мобиле бг кочина на 14 години си вечерял с бога ако изобщо има радио.Та всичко се свежда колко кинти имаш в джоба.
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                Ако отидеш да я купиш чисто нова от Алфа ромео ще отговаря на всички изисквания ,ще чете и мп4 ,ако я купиш от пазара или от мобиле бг кочина на 14 години си вечерял с бога ако изобщо има радио.Та всичко се свежда колко кинти имаш в джоба.
                Незнам дали и на мен отговаряш,но моята си има сд-мп3, просто ми е интересно дали мога да си вържа телефона или друг плеър към него,моя грешка ако не съм се изразил правилно .

Comment

• трябва ти адаптер, който се включва в мястото за чейнджъра.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• доколкото знам нямам чейнджър ,ако отзад няма изход значи ще си слушам дискове.

Comment

• Оф....къде написах че имаш ченджър....цд-то има място за контрол на чейнджър и там се включва адаптера ..в тояга с монтажа е около 200лв. ако си го купиш от ибей и си го монтираш сам ще ти излезне около 100...сега разбра ли или да обясня пак?

Comment

• Колеги, някой да е минавал през АМ Хемус откакто откриха новия участък до гара Яна някъде докъдето е новичък асфалта? Тоя уикенд минавах от там и се шашнах - над 130км/ч колата буквално подскачаше равномерно - някъде 3-4 подскачания в секунда при това само докато подавах газ. Реших че нещо се е прецакало, но когато по - нататък при такава скорост въпросното подскачане изчезна. Реших, че се е оправило "от само себе си". На следващият ден обаче на връщане по същия участък се получи абсолютно същия "ефект". Шок и ужас...
                        '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
                        '05 Audi A6 4.2i

Comment

• както всеки нов път в тази държава и този за нищо не става...

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                            както всеки нов път в тази държава и този за нищо не става...
                            И все пак много по добре е от преди ,да се биеш в дупките през богоров.
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Пичове, ако има някой от Стара Загора, Нова Загора да сподели за сервиз на италиански автомобили, че мисля да карам една алфичка на диагностика (ходова част,комп).Въпроса е , че освен да разбират, трябва и да бачкат в Събота...
                              Само име, телефонче подхфърлете ще е предостатъчно.

Comment

• Твоите хора са във Венера сервиз, на изхода за Чирпан. Търси Милен. В нета има координатите им, не е коректно тук да му изпляскам телефона на човека.
                                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Working...
                                X